Åh söker receptionist

Är du intresserad av ett mammavikariat i receptionen på Åh Stifts – och Konferensgård?

Vi söker dig som är en positiv, engagerad och flexibel lagspelare som med ditt genuina intresse för service och vill leverera fantastiska upplevelser för våra gäster Åh. Du som söker behöver ha tidigare arbetslivserfarenhet ifrån en liknande tjänst med goda administrativa egenskaper och vana att arbeta med bokningssystem. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, kan prioritera och hitta lösningar. Du är ansvarstagande och kreativ i ditt sätt att arbeta och vill leverera med ett leende. Du har körkort och tillgång till bil. Startdatum snarast eller enligt överenskommelse.

Vad är din roll?

Du är en del av teamet med huvuduppgifter i Receptionen men även beredd att hoppa in där det behövs, om det behövs. Din insats är otroligt viktig för Åh, då du påverkar gästens upplevelse under sin vistelse. I ditt dagliga arbete ingår bl. a planering och administration av bokningar och övriga receptionsärenden, kassahantering, avstämning med andra avdelningar, att upprätthålla rutiner och se till att det är rent och fräscht i reception/entré samt även sköta frukost under morgonpassen.
Du kommer att jobba ordinarie pass i receptionen vilket innebär dag- eller kvällspass, samt varannan helg. Vikariatet är en heltidstjänst med möjlighet till förlängning efter 12 månader.

Som person ska du vara ansvarsfull, glad och klara av att få saker gjorda.

Maila din ansökan till ewa.petersson@ahstiftsgard.se med CV och personligt brev. Märk mailet ”VIKARIE RECEPTION”.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande därför vi ber dig ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!