Anläggningen

Åh – inspiration vid havet.

Karta Ah

1. Åh kyrka

2. Huvudbyggnaden

3. Göteborgsstugan

4. Bohusstugan

5. Hallandsstugan

6. Västgötastugan

7. Bergslängan

8. Härbärget-
Förskolan Lust-trädgården

9. Stallmästargården

10. Paviljongen

11. Koster

12. Tjörn

Hotellstandard

Huvudbyggnaden

På andra våningen är tio av våra gästrum placerade. Vi har åtta *tvåbäddsrum och två enkelrum, fyra av dessa enkel-/ tvåbäddsrum är handikappsanpassade, två av tvåbäddsrummen har dagbädd som snabbt kan förvandlas till dubbelsäng. Samtliga rum har dusch och wc.

Bohusstugan

Bohusstugan, är en separat byggnad och har två handikappanpassade enkelrum och tio *tvåbäddsrum med d/wc. Bohusstugan har även ett mycket trevligt sällskapsrum med TV och i anslutning till sällskapsrummet finns ett pentry.

Huvudbyggnaden

Enklare standard

Göteborgsstugan

Göteborgsstugan är även denna en separat byggnad, beläget mellan Huvudbyggnaden och Bohusstugan. Göteborgsstugan har åtta *tvåbäddsrum. Dessa rum har tvättställ på rummet, dusch och wc finns i korridorerna. Här finner du också ett trevligt sällskapsrum med öppen spis. I anslutning till sällskapsrummet finns ett pentry. Åtta rum med totalt 16 bäddar.

Göteborgsstugan

Hallandsstugan

Även Hallandsstugan är en egen byggnad och här finns två fyrbäddsrum med d/wc samt sex *tvåbäddsrum. Dessa rum har tvättställ, medan dusch och wc finns i korridoren. I korridoren finns ett pentry och en trappa ned ett trevligt sällskapsrum med TV och soffor etc.

Planskiss Hallandsstugan

Ungdomsboende och samlingsrum

Bergslängan  Övre

Här finns tio rum med fyra bäddar i varje rum, våningssängar. På rummen finns tvättställ medan dusch och wc finns i korridoren.  Här finns också ett mindre grupprum.

Bergslängan Övre

Bergslängan Nedre

Här finns sex rum med fyra bäddar i varje rum samt ett trebäddsrum, våningssängar.  Även dessa rum har tvättställ på rummen medan dusch och wc finns i korridoren. Ett grupprum finns även här.

Bergslängan Nedre

Västgötastugan

Här finns tio rum med vardera fyra bäddar, våningssängar. Varje rum har tvättställ, medan dusch och wc finns lättillgängligt i korridoren.

I Västgötastugan finns också konferenssalen Röda rummet, utrustat med modern konferensutrustning och öppen spis. I suterrängvåningen finns samlingsrummen Vita rummet och Bruna rummet.

*Tvåbäddsrum med enkelsängar