Våra lokaler

Rum för era tankar!

Välj bland våra olika konferens- och grupprum. Beroende på vad du vill få ut av din konferens eller läger är alternativen många. Kanske ett litet intimt grupprum med utsikt över havet eller Stora konferenssalen om ni vill få plats för fler! Hos oss får du alltid personlig service, lugn och skön atmosfär och vi lyssnar till dina önskemål och tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig.

Huvudbyggnaden

Stora konferenssalen

Våra lokalerEn stor och ljus lokal belägen i huvudbyggnaden, utrustad med teleslinga , storbilds-TV/video, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock. Denna lokal ligger i anslutning till Biblioteket, som också kan användas som konferensrum. Genom att öppna skjutväggen mot Biblioteket kan dessa två lokaler användas som en enda stor.

Biosittning: 60 personer/120 personer
Skolsittning: 40 personer/90 personer
U-bord: 22 personer

Blå rummet och Gröna rummet ligger i anslutning och kan användas som grupprum.

Gröna rummet

Konferensrum för mindre grupper. Ligger i anslutning till Biblioteket på andra våningen i huvudbyggnaden. Lokalen är utrustad med TV som kan sammankopplas med dator, whiteboard och blädderblock.

Styrelsebord: 10 personer

Blå rummet

Konferensrum för mindre grupper. Ligger i anslutning till Biblioteket på andra våningen i huvudbyggnaden. Lokalen är utrustad med TV som kan sammankopplas med dator och blädderblock.

Styrelsebord: 10-12 personer

Västgötastugan

Röda rummet

Rymlig konferenslokal med öppen spis, belägen i  Västgötastugan. Lokalen är utrustad med storbilds-TV/video, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock. Två grupprum i samma hus, Bruna rummet och Vita rummet, finns en trappa ner.

Biosittning: 80 personer
Skolsittning: 60 personer
U-bord: 40 personer

Bruna rummet

Mötesrum i källaren av Västgötastugan utrustad med whiteboard, TV, video, DVD och blädderblock.

Biosittning: 40 personer
Skolsittning: 25 personer

Vita rummet

Mötesrum för små grupper. Det är i källaren av Västgötastugan. Utrustad med TV, DVD och blädderblock. Lämplig för 10 – 12 personer.

Göteborgsstugan

Göteborgsstugans sällskapsrum

Ett trivsamt konferensrum i norsk allmogestil med öppen spis. Utrustad med whiteboard, TV, Blu-Ray-spelare, ljudanläggning och blädderblock.

Biosittning: 40 personer
Skolsittning: 20 personer

Hallandsstugan

Hallandsstugans sällskapsrum

Liten möteslokal med plats för 10 personer. Utrustade med whiteboard, TV, Blu-Ray-spelare och blädderblock.

Stallmästargården

Stallmästargården

Enklare konferenslokal. Utrustad med skrivtavla, TV, video, DVD och blädderblock.

Biosittning: 50 personer
Skolsittning: 35 personer

Paviljongen

Paviljongen

Ett gammaldags lusthus . Den gröna åttkantiga paviljongen med sin vackra takutsmyckning i guld har funnits på Åh sedan gamla tider. Där har man förr njutit av vacker musik och kanske tagit en svängom. Idag använder vi Paviljongen sommartid som grupprum, café, extra matsal för upp till 40 personer, för konstutställning och diverse annat.

Åh kyrka

Åh kyrka

Vid större samlingar och konferenser finns möjlighet att förlägga dessa i vår vackra  kyrka. Kyrkan är utrustad med teleslinga, högtalaranläggning,  storbildsvideo, DVD,  OH  och blädderblock.

Antal platser: ca 330 personer

Vi har även ett antal grupprum som kan hyras i anslutning till våra konferenslokaler.

Det finns en fristående projektor att låna, men glöm ej att förboka.