GDPR integritetspolicy Åh

Lasta ner pdf-dok.
GDPR integritetspolicy ÅH

GDPR Policy ÅH Stifts – och Konferensgård

 Din integritet är viktig för oss och vi vill alltid vara öppna med hur vi behandlar dina personuppgifter för att du skall känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. I denna integritetspolicy hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vi tar inget ansvar den personuppgiftsbehandling som utförs av våra samarbetspartners, men även de följer naturligtvis GDPRs förordningar.

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Åh Stifts – och Konferensgård (org. nr. 858500-2531) är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du lämnar till oss. Har du frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post ekonomi@ahstiftsgard.se

Personuppgifter som vi samlar in från dig

Vi samlar in olika typer av personuppgifter om dig i samband att du besöker oss, deltar på våra event eller bokar in på läger/kurser/konferenser.

Exempel på personuppgifter är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter, såsom adress, e-post och telefonnummer
  • Personnummer (tex. anmälan till konfirmation eller anställning)
  • Bankkontouppgifter (tex. för utbetalning av lön eller ersättning av något slag)
  • Viss information som du har bett oss behålla så som specialkost eller andra önskemål som du har när du besöker oss.

Varför vi sparar dina uppgifter

Vi använder dina personuppgifter för olika ändamål. Vilka vi använder beror på ändamålet. Nedan följer några förslag.

  • Genomföra och hanterar ditt deltagande på läger/kurser/konferenser.

För att se till att du får den kost du önskar eller tillgodose andra önskemål från dig som kund. Vi delar inte ut denna information till någon annan.

  • Marknadsföring

För att se till att du får information om vad som händer på gården och förstahandsinformation om läger/kurser/konferenser.

Hur delar vi dina personuppgifter

Vi delar inte ut dina personuppgifter, dock har vi ett bokningssystem där all data samlas genom företaget BRP SYSTEMS vi har även ett IT företag BLUEPIN som har hand om våra datorer/servrar etc. Båda dessa företag har tillgång till den information som vi lägger in, då de servar och har ansvar för våra system. Vi tar inget ansvar för våra samarbetspartner men GDPR gäller naturligtvis även för dem.

Lagring

Allmänt sett sparar vi dina uppgifter så länge som uppgifterna är nödvändiga för att uppfylla de ändamål som uppgifterna samlats in för. Uppgifterna kan också sparas under den tid som krävs enligt tillämplig lag, exempel under 7 år för att uppfylla krav i bokföringslagen.

I övriga fall kommer vi regelbundet se över vår personuppgiftshantering. Vi kan exempelvis radera dina uppgifter om du inte har varit i kontakt med oss på länge.

Dina rättigheter.

Om du vill få insyn i din personuppgiftsbehandling har du rätt att begära att få tillgång till dina uppgifter. Om vi mottar en begäran om tillgång kan vi komma att fråga om ytterligare uppgifter för att säkerställa att vi lämnar ut uppgifter för att säkerställa att vi lämnar ut uppgifter till rätt person. Du har också alltid rätt att begära att dina personuppgifter rättas.

Vi kommer alltid att radera dina uppgifter i den utsträckning som krävs enligt tillämplig lag och vi kommer självklart alltid att göra vårt bästa för att tillmötesgå din begäran om radering. Du har också rätt att invända mot vår behandling (till exempel den behandling som baseras på våra berättigade intressen) eller begära att få de uppgifter som du har lämnat till oss överförda till en annan personuppgiftsansvarig (så kallad dataportering)

Dina personuppgifter får inte behandlas för direktmarknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. DU har också rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycket, t. ex, det samtycke som du som privatperson lämnar när du besöker oss eller bokar något här på Åh Stifts – och Konferensgård.

Klagomål och tillsynsmyndighet

Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett felaktigt sött har du rätt att framställa klagomål till Integritetsmyndigheten som är tillsynsmyndighet för personuppgiftsbehandling alternativt kontakta Åh Stifts- och Konferensgård via e-post ekonomi@ahstiftsgard.se  om du är orolig att vi inte hanterar korrekt.

Kontakta oss

Om du fortfarande har frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter  eller om du vill att vi raderar dig från vår databas så är du välkommen att kontakta oss via e-post ekonomi@ahstiftsgard.se

Varmt tack för att du tog dig tid att läsa om vår policy som är till för att skydda dig!

 Åh Stifts – och Konferensgård
Postadress: Å 252 , 459 94 Ljungskile
Växeln: 0522 250 56
Hemsida www.ahstiftsgard.se
e-post info@ahstiftsgard.se