Boende

Ladda ner vår broschyr med boendebeskrivningar här!

Åh ligger vackert beläget vid havet, mitt i Bohuslän, mellan Ljungskile och Uddevalla. Naturen är fantastisk, med vackra promenad/joggingslingor, pilgrimsleder och Åh har även sin egna badplats med tillhörande brygga! 
Närheten till naturen och den rofyllda miljön medverkar till helhetsupplevelsen och gör gården till en helt underbar plats att spendera några dagar antingen på ett av våra egna ungdomsläger, som konferensgäst, bröllopsgäst eller helt enkelt komma hit som privatgäst. Vi välkomnar alla och vill att ni skall få en lyckad vistelse oavsett syftet med ert besök. Vi hjälper er mer än gärna att planera så att ni uppnår ert mål! På gården finns det plats för drygt 220 boende gäster fördelade på följande sätt…

Hotellstandard

BoendeHuvudbyggnaden, har tio gästrum varav fyra är handikappanpassade.

Bohusstugan har 12 gästrum varav två handikapp- anpassade enkelrum. Bohusstugan har även ett mycket trevligt sällskapsrum med TV och i anslutning till sällskaps- rummet finns ett pentry.

Enklare standard

BoendeGöteborgsstugan har åtta tvåbäddsrum. Dessa rum har tvättställ på rummet, dusch och wc finns i korridorerna. Här finner du också ett trevligt sällskapsrum med öppen spis. I anslutning till sällskapsrummet finns ett pentry.

Hallandsstugan har två fyrbäddsrum med dusch och wc på rummet samt sex tvåbäddsrum. Dessa rum har tvättställ, medan dusch och wc finns i korridoren. I korridoren finns ett pentry och en trappa ned ett trevligt sällskapsrum med TV och soffor etc.

Nytillskott är två villor, Koster och Tjörn, som båda har fyra sovrum samt sällskapsrum och kök.

Ungdomsboende

Bergslängan Övre har tio rum med fyra bäddar i varje rum, våningssängar. På rummen finns tvättställ medan dusch och wc finns i korridoren. Här finns också ett mindre grupprum.

Bergslängan Nedre har sex rum med fyra bäddar i varje rum samt ett trebäddsrum, våningssängar. Även dessa rum har tvättställ på rummen medan dusch och wc finns i korridoren. Ett grupprum finns även här.

Västgötastugan har tio rum med vardera fyra bäddar samt ett rum med tre bäddar, våningssängar. Varje rum har tvättställ, medan dusch och wc finns lättillgängligt i korridoren.